dimecres, 28 d’abril del 2010

LES FLORS DEL MAL XCIII

UNA DONA QUE PASSA

[Mesureu-ne les síl·labes. De quin tipus de vers es tracta? Tema. Argument. Quines imatges poètiques hi destacaríeu? Comenteu alguns trets de la poesia baudelaireana presents en aquest poema]

1) Síl·labes : 12
2)Si anatlitcem aquest fragmente podem observar que es tracta d'un vers alexandrí perquè té 12 síl·labes cada vers i es separen de sis en sis mitjançant la cesura ( 6 + 6 )
3)El tema del poema es l'amor a primera vista. El poeta està passejant distret fins que la visió d'una dona el fa "despertar". Comparteixen unes mirades i el poeta,mes tard es lamenta de no haver aprofitat més el moment.
4)

contiunara....

1 comentari:

Sebastià ha dit...

Enhorabona per la nota: un 9! T'ho esperaves?
Per cert, tenint en compte aquesta nota, m'estranya que no hages tret més en Valencià, que també era un examen de comentari. Crec que hauries de demanar una reclamació o una segona correcció, perquè no se sap mai quan pots necessitar una mitjana de Selectivitat més alta.
Una última cosa: supose que ja deus saber que hi ha hagut errors en el càlcul de les mil·lèsimes de la mitjana de Selectivitat: dilluns 21 enviaran a l'institut les targetes (els fulls) amb les mitjanes ben calculades.
Fins ara!