dimarts, 3 de març del 2009

CARNAVAL A VINAROS

El passat mes de Febrer es van celebrar els carnavals a la localitat de Vinaròs.Son els millors carnavals de la nostra comunitat. Per a els vinarosencs aquesta festa es molt important i la celebren amb moltes ganes.
El programa de festes va ser mol variat, va començar el divendres 13 de febrer i van acabar el diumenge 22, després de 10 dies de marxa .
El dissabte 14 es va fer a la plaça de bous la gran presentació de totes les reines 2009, organitzada per la C.O.C i amb la col·laboració del grup TaBaDá WQ3 i els gimnasos de Vinaros.
Els demés dies es va continuar la festa en el recinte, amb una varietat de casetes corresponents a les comparses.
El dijous 19 va ser la festa del pijama, acompanyada amb la gala de Drag Queen. Aquesta es una gran festa dels carnavals, en la qual tots els joves que ixen van vestits amb el pijama i gaudixen dels recintes i els llocs de oci de la localitat.Es una gran nit, inclòs a l'hora de dinar encara hi havia gent pel carrer vestits amb el pijama.
Respecte a la gala II Dag Queen, va estar mol be i va tindre gran acceptació per part del públic. Finalment, va guanyar Drag Staisy i es va fer amb el títol de Miss Drag Queen Vinarosenc, que defendrà l'any que be als carnavals de Les Palmes de Gran Canaria.
El divendres va seguir la festa, la gent va eixir al carrer disfressada i van acudir molta gent de la provincià amb ganes de gaudir del ambient del carnaval.
El dissabte va ser la esperada desfilada de les comparses, que u van donar tot en una explosió de llum, color i música. Hi havien molts visitants i molts medis de comunicació assistint a l'acte.
Per la nit la festa va seguir, superant al divendres, i disfrutant al màxim ja que el carnaval ja que no més quedava un dia de festa.
El diumenge es va tornar a repetir la desfilada, amb la gent més cansada que el dissabte, clar.
En conclusió, opine que el carnaval de Vinaros es una gran festa, una de les millors de la comunitat.
Aquest any 2009 a estat genial, malgrat la crisi.
¡ VISCA EL CARNAVAL DE VINAROS !